30. november 2013

Tüdruk sai 4 aastaseks

Paar päeva tagasi siis täitus tüdrukul 4 aastat. Sündis ta siia ilma 27.11.2009 kell 13.30 ja kaalus 2870g ning pikkust oli 47cm. Nüüd kus ta on nelja aastane kaalub ta 15kg ja pikkust on 95cm.
Tüdruk oskab ilusti ilma pilti vaatamata kokku panna 48 tükilist puslet, eks tuleb talle juba hakata suuremat muretsema. Lisaks saab ta ilusti hakkama enda riidesse panekuga. Sellega seoses tekitab veel muret ainult paelte sidumine. Ülejäänud asjad on selged. Veel oskab ta oma venda ilusti sööta ja juua anda. Kui emmel on vaja miskit kodus toimetada saab ta vennaga mängimisega ilusti hakkama. Veel tunneb ta huvi tähtede ja numbrite vastu ja kui neid öelda siis proovib järgi korrata ilusti.
Tüdruku väikse sünnipäeva peo pidasime kodus juba 23. novembril. Külas käisid vanaemad ja vanaisa ning vanavanaema ja vanavanaisa. Veel oli külas onu ja tädi ning emme sõbranna Riina :) Tüdruk nautis kogu päeva täiel rinnal, kuna tema oli sel päeval printsess. Emme ja Riina kaunistasid toa õhupallide ja vanikutega. Mõned päevad hiljem käis veel külas tädi Kati ja Elina Mia. Tüdrukud mängisid taas ilusti omavahel, kuid eks mõlemal ole veel oma kadeduse jonni sees. Kuid usun, et seegi kaob ajapikku ära mõlemal.

Vahepeal olen mina veel käinud Elina Miat hoidmas koos lastega. Kõik mängisid omavahel ilusti ja mingit probleemi polnud ning aeg lendas linnutiivul. Lisaks olen saanud ma käia Piloxingus mõned üksikud korrad. Oi kuidas tahaks rohkem käia ja loodan, et järgmisest kuust saangi seda teha. See trenn on küll üsna hilja aga siiski laeb see mõnusat energiat kehasse. Üks parimaid aeroobseid trenne üldse. Seega soovitan kõigil tulla Piloxingut proovima. See ei murra konti ja on igas vanuses inimestele sobilik. Trenn toimub Reval Spordis esmaspäeval kell 20.20 ja kolmapäeval kell 20.20. 

Vaehpeal sai käidud taas kõrvaarsti juures mõlema lapsega ja nüüd enne ei pea minema kui jaanuari alguses nädal enne seda, kui tüdruk opile läheb. Seega hetkel on mõlemal kõrvad paremaks läinud. Nüüd tuleb veel köhast ja nohust lahti saada mõlemal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar