14. märts 2013

Nädalavahetus ja uue nädala algus


Laupäeva hommikul tõusime varakult, sest meil oli plaanis kodune fotosessioon. Me oleme leidnud omale väga hea ja toreda fotograafi Natalia Laanevälja. Temaga pildistades tunneme ennast vabalt ja kõik pildid tulevad loomulikud, mitte üle poseeritud. Meil oli plaanis teha perepilte ja lastest, muidugi kõige rohkem pilte sai tehtud poisist. Selleks päevaks oli ta täpselt 1k1n vana. :) Praeguseks oleme saanud ainult mõned üksikud pildid kätte ja minu arvates on need lihtsalt super ilusad.


Pildistamise ajal tulid ka ämm ja äi külla. Kuna meil oli viimastel päevadel teleka antenniga probleeme siis kallis mees ja äi tegid selle peale pildistamist korda. Kui telekale sai pilt ette siis läksid mees ja tütar maale koos nendega, kuna mul tulid sõbrannad külla ja tegime väikse istumise.


Väiksele istumisele tulid kohale Riina, Kirsti ja Maarit ning korraks hüppas läbi ka Heidi. Neljakesi me siis mängisime mängu reaalsuskontroll mis on mõeldud alates 16+ mängimiseks. Igal juhul saime väga palju nalja. Lisaks sai veel joonistatud ja niisama lobisetud. Kahjuks aga pidid Kirsti ja Maarit varakult lahkuma kuna pidid järgmine päev tööle minema. Õhtul kui lõpuks poisi magama saime Riinaga tegime sushit. Sushi on lihtsalt parim. Ma vist sööksin seda iga päev :D
Lõpuks me jutustasime Riinaga öösel kella 3ni ja hommikul oli üsna raske tõusta kuna ma ju tõusen öösiti ka, et poissi sööta. Aga see ei seganud meil mõnusat olemist ka pühapäeval.

Pühapäeva õhtul tulid mees ja tütar koju tagasi ja küll neid oli ikka tore taas näha, mis siis et nad nii lühikest aega ära olid, hakkasin ma neid ikkagi igatsema. Kahjuks oli mees maal oma selja ära tõstnud. Sellepärast veetis ta ka nädala alguses paar päeva kodus, et selga ravida ja nüüdseks on selg tal juba tervem. :)

Esmaspäev oli meil tegus. Pois vanavanaema ja vanavanaisa käisid külas ja tõid poisile saunalina ning lõpuks sai ka vanavanaema poisi sülle. Siiamaani igakord poiss magas kui nad külas käisid. Nendega sai ka kohustuslikud pildid tehtud. Hommikul viisin mehe Rocca al Maresse ja ise läksin õe juurde meest ootama. Kui kallike tagasi jõudis käisime juristi juures, et uurida mis võimalused mehel on mu tütar lapsendada. Jurist ütles, et suure tõenäosusega me võidaksime kohtus Laura bioloogilist isa. Muidugi tahame meie asja ajada ilma kohtuta aga kui meil ei ole võimalik asja rahumeelselt lahendada siis seisab ees meil kohus. Eks seda näitab nüüd lähitulevik mis saama hakkab ja kuidas asjad kulgevad. Meie loodame, et kõik läheb täpselt nii nagu meie tahame. :)

Teisipäev sai veedetud koduselt. Ma sain käia poisiga pikemal ringil kui 1km ja oi kui mõnus see oli. Ilm oli ilus ja päikseline. Kahjuks aga õhtupoole poiss istus üleval ja lõpuks oli ta üleväsinud ja teda oli raske magama saada. Muidu on ta juba väga asjalik ja jagab naeratusi aina rohkem. Iga päevaga tõstab pead juba rohkem ja nüüdseks oleme ka lutiga sõbraks saanud ja see teeb päeva tunduvalt kergemaks kuna enam ei pea ma talle luti eest olema. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar