11. juuni 2013

Tegemised

Eelmine nädal sai poisiga käidud kaalumas ja mõõtmas.
Neljanda kuu andmed:
  • Kaal 7580g(+800g)
  • Pikkus 66,5cm(+0,5cm)
  • Peaümbermõõt 42,5cm(+1cm)
Poisil tuli esimene hammas 4. juunil ja teine 7. juuni. Paistab, et pojal tulevad hambad valutult vähemalt esimesed kaks tulid. Nüüdseks me sööme iga päev ka püreesid, hetkel maitseb lillkapsa oma kõige rohkem. Muidugi lähevad ka magusad hästi peale. Kui mingi uus maitse on siis seda võetakse ainult paar ampsu aga kui järgmine söögikord uuesti anda, siis süüakse isuga.
Kõhuli poja veel ei keera iseseisvalt aga kui kuskilt kinni saab, siis tuleb välja küll. Eks see ole ainult aja küsimus kui ka see välja tuleb.
Omaette mängib ja jutustab meeleldi. Õde on üks lemmikumaid mängukaaslasi. Muidugi käivad kõik mänguasjad pojal suus, sest igemed sügelevad.

Kui ilmad olid päikselised ja hästi soojad, siis veetsime enamus päevast õues ja nautisime ilma. Tüdruk tuli juba 5. juunil maale suvitama. Maal pandi bassein ka ülesse, kus lapsed said sulistada. Tüdruk läks vette juba siis kui vesi täitsa kaevukülm oli. :D Muidugi tegid päike, vesi ja tuul oma töö ning tüdruk põles natuke ära, aga siiani pole nahk maha tulema hakanud ja loodan, et ei tule ka.
5. juunil käisin ma ka lasteaia koosolekul ja tüdruk saab lõpuks 26. augustil lasteaeda. Täiesti juhuslikult saab tüdruk sama kasvataja, kes oli minul ja mu õel.

Laupäeval 8. juunil käisime poja ja mehega beebipäeval, mis oli valla poolt korraldatud. Vallalt saime kingiks milupa kinkekarbi, valla logoga body ning ühe püree kus ka laste rosinad olid juures. Kohal oli ka fotograaf ja sai pilti teha.

Peale lõunat tulime meiegi kolmekesi maale. Seekord on ka mehe õde koos tütrega maal. Tüdrukud natuke kisuvad ka omavahel, kui nad ei saa kumbki oma tahtmist. Kati läheb tüdrukuga kolmapäeval teiste vanavanemate juurde Rakverre. Elina ütleb sõnu juba päris palju ja üldiselt on ta täitsa tubli tüdruk. Meie oleme maal neljapäeva õhtuni, kuna mees läheb reedel arki :)

Täna 11. juuni käisin ma tüdrukuga linnas kõrvaarsti juures. Ühe uuringu läbis ta ilusti aga pandi ka järgmiseks teisipäevaks (18.06) uuele uuringule aeg kirja. Siis pannakse talle mingid kleepsud pähe ja ta peab pikali olema, aga eks siis näeb täpsemalt kui lähme.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar