25. juuni 2013

Kiired nädalad

Peale tüdrukuga arstil käiku läksime maale tagasi. Kati oli ka oma tüdrukuga seal. Eks tüdrukute vahe kiskumist oli ka nagu alati. Muidugi ei saanud lapsed basseinist eemal oldud ja ise sai ka vette end kastetud :D Maal olime kuni reede (14.06) hommikuni, tüdruk jäi veel maale suvitama. Mehel oli arkis teooria eksam, mille ta läbis edukalt. :) Sama päeva õhtul sõitsime juba Selistesse. Seal oli vaja teha aias tööd. Seal on ikka nii mõnus puhata, tuulega tuleb merelt mere lõhna ja linnud laulavad ümberringi. Isegi üks jänes hüppas maja juures ringi.

Esmaspäeval oli mehel arkis juba sõidueksam ja selle läbis ta ka hästi.(Y) Nüüd ei pea enam ma üksi roolis olema :)

Teisipäeval (18.06) hommikul tuli tüdruk koju ja me läksime temaga kõrvaarsti juurde uuringut tegema. Seal pandi talle mingid anduriga kleepsud otsaette ja kõrva taha ning kõrva ka veel ühed teised andurid. Tüdruk pidi liikumatult lamama ja rääkida ka ei tohtinud. Õnneks saime head uudised sealt, et tüdrukul on kõrvad täiesti terved. :)

Kolmapäeval külastas meid Riina. Nii hea oli teda üle pikaaja taas näha. Nagu ikka juttu jätkub meil kauemaks ja ühest päevast jääb väheks koos olemisest. Lihtsalt super sõbranna :)

Poisist ka natuke juttu.
Esimesed 2 hammast
Peale hammaste tulekut õpiti selgeks ka keeramine. See on nüüd ta üks lemmik tegevusi. Video peal keerab ta alles esimesi päevi. Nüüdseks on see poisil üks lemmik tegevusi ja minutitki ei püsita selja peal.


Nüüdseks tahab poiss juba liikvele minna aga kätes ja jalgades pole veel piisavalt jõudu. Hetkel teeb põrandal kiiremaid ringe kõhu peal. Väga häälekalt jutustatakse ja naerdakse laginal. Sööb usinalt püreesid ja on muidu tubli poiss. Lisaks on viimase aja hitiks varvaste hoidmine ja sikutatakse ka neid suhu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar